Kurv

GOSH Blending Brush Set

150.00 kr.

På lager

GOSH Blending Brush Set

Alle de børster du behøver for at lægge den perfekte make-up samlet i et sæt af bedste kvalitet fra Gosh.

EAN: 5711914102418 Varenummer (SKU): gosh-blending-brush-set 7C Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

GOSH Blending Brush Set

GOSH Blending Brush Set er det ultimative sæt med alle børster, som du skal bruge for at opnå et perfekt makeup resultat. Børsterne er med syntetiske børstehår og mindsker dermed produktspild samtidig med, at de er vegan-venlige. Forkæl dig sig med disse lækre børster, der føles silkebløde mod huden og giver et fejlfrit look.

Sættet indeholder:

  • 1 stk All-over Face Brush
  • 1 stk Sculpting Brush
  • 1 stk Eye Shadow Brush
  • 1 stk Liner Brush
  • 1 stk Shading/blending Brush

GOSH All-over Face Brush: Er en lækker og stor børste, der kan bruges med både flydende og faste produkter. Den er særligt god til foundation, highlighter, pudder og bronzer. Det store børstehoved samt de bløde syntetiske hår fordeler produktet jævnt og ensartet, så din makeup blendes helt naturligt sammen med din hudtone. Står du og mangler en børste, der gør det let at få en smuk base, så er denne det helt rette valg.

GOSH Sculpting Brush: En god børste til dig, der godt kan lide at lege med contour og gerne vil fremhæve dine bedste træk. Denne børste er god til bronzer, highlighter og blush. De bløde børstehår gør det let at blende produkterne sammen med din hudtone, så du kan få et smukt og naturligt resultat hver gang.

GOSH Eye Shadow Brush: Er den ultimative børste til at opnå den smukkeste øjenskygge. Formen på øjenskyggepenslen gør det let at nå ind i alle kroge og sikrer en let og ensartet applikation af din øjenskygge. Denne børste er især god til at påføre din øjenskygge på øjenlåget fra inderste til yderste hjørne, hvorimod en mindre pensel vil gøre det lettere at påføre øjenskyggen omkring øjet. De bløde børstehår fordeler øjenskyggen til perfektion og kan også bruges til at blende flere farver sammen.

GOSH Liner Brush: En smal børste der er perfekt til at påføre en elegant eyeliner. Udover at børstehårene sidder på en lang tynd række, så har den et bredt greb, der ligger helt fantastisk i hånden og giver dig fuld kontrol over din applikation. Udover at bruge den til at ligge en eyeliner langs øjenlåget, kan den også benyttes til at fylde øjenbrynene ud med farve. En alsidig børste der kan bruges til de områder, hvor du ønsker en meget præcis og kantet applikation.

GOSH Shading/blending Brush: En lille og rund børste der former sig som en lille kegle i spidsen, for at kunne blende dine produkter sammen til perfektion. Denne børste er især god til mindre områder i ansigtet, såsom at påføre concealer omkring øjnene, ved siden af næsen eller til at highlighte brynbenet. Derudover kan man eksempelvis bruge den til at lege med forskellige øjenskygger og til at markere mindre områder hvis du fx. ønsker en mere gylden farve helt inde ved øjenkrogen eller lignende. En uundværlig børste, der uden er tvivl er med til at give lige dét ekstra til din finish.

Tilmeld vores nyhedsbrev
Acorn Bizlab ApS
CVR: 38766287
Adresse: Lyskær 8A
Postnr. og by: 2730 Herlev
42 60 35 80
kontakt@muuchas.com
chevron-down