Kurv

GOSH Donoderm Hand & Nail Cream - 30 ml

25.00 kr.

På lager

GOSH Donoderm Hand & Nail Cream

30 ml. håndpleje creme.

EAN: 5711914121969 Varenummer (SKU): gosh-donoderm-hand-nail-cream-30-ml 6A Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

GOSH Donoderm Hand & Nail Cream - 30 ml

GOSH Donoderm Hand & Nail Cream er en intenst plejende håndcreme, som effektivt fugtgiver og bekæmper tørre, ru hænder. Den nærende formel absorberes hurtigt og fornyer samt toner huden. Cremen har en beskyttende effekt mod de udtørrende virkninger af hverdagen og minimerer synlige tegn på aldring omkring hænderne. Håndcremen er nemlig beriget med Sheasmør, som har en nærende effekt, mens Vitamin C holder huden ungdommelig og indholdet af Niacinamid reducerer pigmentering. Få glatte, bløde og smukke hænder samt seje, stærke og velplejede negle med denne lette creme, som har en perfekt størrelse til håndtasken eller toilettasken.

Anvendelse: Påfør den ønskede mænge creme på dine hænder for at fugtgive samt blødgøre huden. Masser let cremen ind i hænder og negle fra fingrespidserne til håndleddet, uden at glemme neglebåndene. Anvend morgen, aften eller ethvert tidspunkt på dagen.

Indeholder 30 ml.

Ingredienser:

Sheasmør: Består primært af mættede og umættede fedtsyrer såvel som vitamin A, E & F samt karotin. Vitamin A og E beroliger og fugtgiver huden samt styrker produktionen af kollagen. Vitamin F indeholder essentielle fedtsyrer, som har beskyttende og helbredende funktioner. Sheasmør har dermed nærende og regenererende fordele.

Vitamin C: Et af de mest kraftfulde næringsstoffer og antioxidanter kroppen har brug for, især huden. Vitamin C forbygger tydelige tegn på aldring og bekæmper skader som forårsages af toksiner. Vitamin C fungerer også som en byggesten, der hjælper huden med at producere mere kollagen og er generelt den vigtigste proteinstruktur i hele kroppen i forhold til at holde huden ungdommelig.

Niacinamid: Opløseligt Vitamin B3 som er et effektivt anti-aging middel med enestående hudkompatibilitet.

Funktioner:

  • Stimulerer kollagensyntese i ældre fibroblaster
  • Signifikant reduktion af transepidermalt vandtab (TEWL)
  • Reducerer pigmentering
  • Beroligende

Fordele:

  • Forøget hudelasticitet
  • Mere fugt
  • Forbedret hudbarriere
Tilmeld vores nyhedsbrev
Acorn Bizlab ApS
CVR: 38766287
Adresse: Marielundvej 17C
Postnr. og by: 2730 Herlev
42 60 35 80
kontakt@muuchas.com
chevron-down