Kurv

GOSH Donoderm Micellar Cleansing Wipes

25.00 kr.

På lager

GOSH Donoderm Micellar Cleansing Wipes

Pakke med 20 stk. ekstra bløde renseservietter fra Gosh.

EAN: 5711914126308 Varenummer (SKU): gosh-donoderm-micellar-cleansing-wipes 5D Kategorier: , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

GOSH Donoderm Micellar Cleansing Wipes - 20 stk

GOSH Donoderm Micellar Cleansing Wipes er renseservietter som let og ubesværet fjerner makeup uden at udtørre huden. De har en silkeblød fornemmelse og glider let henover huden. Gennemvædet med micellar water er renserservietterne specielt formuleret til fjerne alle typer af makeup, selv de mest holdbare og vandfaste produkter. De virker som en magnet på alle urenheder og løfter snavs væk fra huden, så man hverken behøver at gnubbe eller skrubbe for at fjerne makeup. I et enkelt trin er makeuppen fjernet og huden efterlades med en frisk samt beroliget følelse. De ekstra bløde renseservietter respekterer hudens naturlige fugtighedsbalance og påvirker ikke hudens eget beskyttelseslag, hvilket gør dem velegnet til daglig brug. Efter brug er huden er renset, forfrisket og fugtet samt føles vidunderlig blød. Perfekt til dig som foretrækker en nem og hurtig løsning, når det kommer til at fjerne makeup.

Anvendelse: Før forsigtigt renseservietter henover ansigt, øjne og generelt områder med makeup. Afrens makeuppen, ikke nødvendigt at skylle efter. Afslut med fugtpleje.

Indeholder 20 stk.

Ingredienser:

Vitamin E: Videnskabelige undersøgelser viser, at Vitamin E har meget specifikke fordele for huden:

  • Beskytter huden mod miljøforurening
  • Har en beskyttende virkning mod UV-stråling
  • Har fremragende fugtgivende egenskaber

Kamille: Er antibakteriel, anti-svampe, antiinflammatorisk og antiseptisk. Kamille anses også for, at være allergivenligt med evnet til at neutralisere hudirritation ved at neutralisere frie radikaler.

 

Tilmeld vores nyhedsbrev
Acorn Bizlab ApS
CVR: 38766287
Adresse: Marielundvej 17C
Postnr. og by: 2730 Herlev
42 60 35 80
kontakt@muuchas.com
chevron-down