Kurv

GOSH Nail & Cuticle Oil

25.00 kr.

På lager

GOSH Nail & Cuticle Oil

Særlig olie til at pleje dine neglebånd.

Varenummer (SKU): gosh-nail-cuticle-oil Kategorier: , , , , , Tags: , ,

Beskrivelse

GOSH Nail & Cuticle Oil

Nail & Cuticle Oil er et must-have produkt til sunde negle. Den indeholder en blanding af naturlige olier som mandelolie, Arganolie og kokosolie og er beriget med vitamin E. Formlen holder dine neglebånd fugtede og nærede og kan bruges til at beskytte gel neglelak. Vores Nail & Cuticle Oil er en ikke-fedtet olie, som absorberes øjeblikkeligt.

Vigtige egenskaber:

  • Styrker, plejer og fugter negle og neglebånd
  • Med mandelolie, Arganolie, Jojobaolie & Kokosolie
  • Beriget med vitamin E

Anvendelse: Fordel olien over hele neglen og området omkring. Når børsten er tør, dyp den i olien igen og fortsæt med at påføre. Gentag dette med den anden hånd også. Masser olien ind i dine neglebånd og huden omkring dine negle. Hvis der er overskydende olie, tørres dette af med en serviet.

Tips og tricks: Du kan også bruge neglebåndsolie på dine tånegle. Hvis du har problemer med at huske at bruge olien hver aften, kan du prøve at stille flasken et synligt sted, f.eks. ved siden af din tandbørste.

Obs.: Du må ikke tage neglelak på, direkte efter, du har påført din neglebåndsolie. Olien kan nemlig gøre, at lakken ikke kan sidde fast. Vask derfor altid hænderne godt inden.

Tilmeld vores nyhedsbrev
Acorn Bizlab ApS
CVR: 38766287
Adresse: Marielundvej 17C
Postnr. og by: 2730 Herlev
42 60 35 80
kontakt@muuchas.com
chevron-down