Kurv
Tilbud

Loofah Kropssvamp

Original price was: 10.00 kr..Current price is: 5.00 kr..

På lager

Loofah Kropssvamp

Naturlig kropssvamp til skrub, eksfoliering og massage af kroppen. Svampen er fremstillet af den naturlige Loofahplante og der benyttes ingen kemikalier til produktionen af fibrene. Den fjerner døde hudceller i badet, stimulerer blodcirkulationen i det anvendte område og giver en blød, smidig og genopfrisket hud.

Loofah kropssvampen bør udskiftes efter ca. 4-6 måneder afhængigt af dit brug. Ændrer den farve eller er konstant blød, så er det tid til at skifte den ud.

Beskrivelse

Loofah Kropssvamp

Skab en luksuriøs og forfriskende badoplevelse med Loofah Kropssvampen. Denne fantastiske kropssvamp er fremstillet af naturlige og holdbare loofah-fibre, der gør den til det perfekte redskab til at rense og eksfoliere din hud.
Med den skånsomme og effektive virkning ved brug af Loofah Kropssvampen vil du opleve en glattere og mere strålende hud.

Loofah er en plante, der er kendt for sine naturlige eksfolierende egenskaber. Brug den for at fjerne døde hudceller, forbedre blodcirkulationen og afsløre en frisk, ungdommelig hudtone. Anvend den i kombination med din yndlingsbadegel eller sæbe for at skabe et rigt og cremet skum, der effektivt renser og detoxer din hud, efterlader den silkeblød og strålende.

Forkæl dig selv med den ultimative luksus i badet ved at tilføje Loofah Kropssvampen til din daglige rutine.

Tilmeld vores nyhedsbrev
Acorn Bizlab ApS
CVR: 38766287
Adresse: Lyskær 8A
Postnr. og by: 2730 Herlev
42 60 35 80
kontakt@muuchas.com
chevron-down