Kurv

Sjippetov - 3 farver

39.00 kr.

Sjippetov

Dette klassiske sjippetorv er slidestærkt og udstyret med bløde håndtag, som giver et bekvemt greb. Sjipning er en effektiv og sjov måde at træne kroppens kondition. Det perfekte træningsredskab til benytte i hjemmet, udendørs eller medbringe på rejser. Dette farverige sjippetorv fungerer også perfekt til blot leg, sjov og ballade.

Vælg mellem tre skønne farver: grøn, blå & orange.

Varenummer (SKU): sjippetorv-3-farver Kategorier: , , , Tags: , ,

Beskrivelse

Sjippetov - 3 farver

Om du skal træne eller blot have det sjovt; her får du et slidstærkt sjippetov til en fornuftig pris.

Her er nogle sjove lege, hvor du kan bruge et sjippetov:

1. Sjippekonkurrence: Arranger en skippekonkurrence og se, hvem der kan skippe længst tid eller hoppe flest gange uden at fejle. Dette kan være en sjov udfordring, der vil forbedre koordination og udholdenhed.

2. Sjippetov-stafet: Del op i hold, og arranger en stafet hvor der hoppes et antal gange med sjippetovet før det gives det videre til næste holdmedlem. Det hold, der først når det aftalte antal hop, vinder stafetten. Dette fremmer teamwork og konkurrencementalitet.

3. Hop over forhindringer: Opret en forhindringsbane ved at placere forskellige objekter på jorden, som skal hoppes over mens der sjippes sjippetovet. Det kan være kegler, hulahopringe eller andet, der skal passeres uden at røre. Dette vil udfordre balance og koordination.

4. Hoppe på rim: Lav rim og remser, som der skal hoppes efter. For eksempel "Teddybjørn, teddybjørn, hopp op og ned" eller "En, to, tre, hop så let". Dette gør legen sjov og lærerig samtidig.

5. Dance-skipping: Dans, mens du sjipper. Spil din yndlingsmusik og improviser dansetrin sammen med sjippetovet

Yderligere information

Farve

, ,

Tilmeld vores nyhedsbrev
Acorn Bizlab ApS
CVR: 38766287
Adresse: Marielundvej 17C
Postnr. og by: 2730 Herlev
42 60 35 80
kontakt@muuchas.com
chevron-down